Kundeuttalelser

Her er noen uttalelser hentet fra www.anbefalt.no

Alt levert etter avtalt tid og pris
Christiania Rørleggerbedrift var de eneste som med sikkerhet kunne hjelpe oss å fikse et gammelt defekt blandebatteri. Jobben ble utført i henhold til atalt tid og pris. Vil garantert ta kontakt igjen hvis vi trenger annet rørleggerarbeide utført!
Martine

Tusen takk
Takk til Christiania Rørlegger som kom og fikset rørene og kranen på kjøkkenet mitt. Jeg ringte rundt til andre. De var dyrere og ville ikke montere det jeg hadde kjøpt selv. Rørleggeren som kom var en utrolig hyggelig gutt. Han ringte først til tross for at kom til avtalt tid. Vi kunder liker å bli fulgt opp vetù. Fakturaen var faktisk helt riktig. Ringer garantert tilbake. Vil anbefale til alle jeg kjenner. God jul til dere.
Pernille

Ros
Vil takke for veldig god service. Siden de som gjør en god jobb fortjener å få tilbakemelding, vil jeg gjerne si at kontakten med både sentralbord og rørlegger ga et hyggelig og profesjonelt inntrykk, og jeg er godt fornøyd med det utførte arbeidet. Jeg setter også pris på at dere er miljøfyrtårnsertifisert. Den gode erfaringen med deres firma gjør at jeg også har anbefalt dere videre til andre.
Marit

Utmerket!
Samme erfaring her.
Vi har pusset opp huset vårt fra grunnen og møtt en del rørleggere de siste årene. Dette er uten tvil det beste firmaet så langt.
De kom kjapt, var vennlige og flinke, men best av alt; Da fakturaen kom var det ingen overprising eller ekstraoppføringer av noe slag. Alt som avtalt. Kun medgått arbeide og materialer, samt en liten sum for kjøring.
Vil garantert bruke disse igjen.
Thomas

Skryt til dere
Tenkte jeg bare skulle takke for rask levering og fint utført arbeide.
Vil også bare nevne at han som kom å gjorde jobben var veldig service innstilt og virket veldig flink.

Skryt til dere :)

Ha en fin dag og en knallgod jul når den kommer.
Arve


Se mer på Anbefalt.no

Se våre referanseprosjekter her


 
Kunder