Om oss

Om Christiania

Rørleggerbedrift AS

Christiania Rørleggerbedrift ble etablert i 2005. Siden oppstarten har bedriften utviklet seg til tre avdelinger og over 60 arbeidsplasser med dyktige fagfolk.

Vi i Christiania Rørleggerbedrift har alltid kunden fokus. For å kunne utføre oppdrag på best mulig måte for kundene våre, har våre ansatte nødvendige autorisasjoner og skikkelig kompetanse.

Christiania Rørleggerbedrift er registret opplæringsbedrift, og har til enhver tid flinke lærlinger i bedriften.
Bedriften besitter i dag en stor bilpark, og har fokus på miljø og opptatt av at våre sjåfører opptrer fint i trafikken.
Alle våre sjåfører har opplæring i miljøvennlig kjøring. Vi har investert i el-biler og el-sykler som brukes på de oppdragne og møtene hvor det lar seg gjøre. Vi er Oslo`s første miljøsertifiserte rørleggerbedrift.
Bedriften kan sende Klima og miljørapport på forespørsel.

Christiania Rørleggerbedrift leverer alle tjenester innenfor rørleggerfaget , både små, mellomstore og store prosjektene, samt ulike serviceoppdrag.

ReferanserKontakt oss
Christiania Rørleggerbedrift AS
Christiania Rørleggerbedrift AS

Vår gode bedriftskultur har blitt formet gjennom lang erfaring, fokus på kvalitet, aktiv administrasjon av prosjekter, og mål om et godt arbeidsmiljø. Dette har vært viktige suksesskriterier for bedriften vår.

Jobb hos oss?

Vi i Christiania Rørleggerbedrift er stadig i vekst og alltid klare for å ta en prat med de som er på jakt etter nye utfordringer. Enten det gjelder deg som rørlegger, prosjektleder, formann eller bas, så er vi alltid åpne for en prat og se mulighetene for å tilføre teamet vårt mer kompetanse og flere dyktige medarbeidere.
Ansatte i Christiania Rørleggerbedrift har valgmuligheter til å jobbe innen service, prosjekt eller spesialisere seg på energi.
Vi er en fleksibel og dynamisk bedrift som legger til rette for at ansatte også kan ha muligheter til å bytte avdeling, dersom man ønsker nye utfordringer eller økt kompetanse på andre områder.

Vi jobber målrettet med samhold, ha gode team, og at alle medarbeidere skal føle seg ivaretatt og inkludert.
Og vi er alltid på utkikk etter flere dyktige medarbeidere som passer inn i bedriften vår.
Er du nysgjerrig på faget, eller har en drøm om du å bli rørlegger, og kunne tenke deg og starte som lærling? Da kan du kontakte oss for mer informasjon og en hyggelig prat.

Christiania Rørleggerbedrift AS

Bedriften vår er sertifisert som Miljøfyrtårn, og har sterkt fokus på å utføre driften så miljøvennlig som mulig.
Bedriften kan sende Klima og miljørapport på forespørsel.