Privat

Skal du å pusse opp bad,

vaskerom eller kjøkken?

Christiania Rørleggerbedrift tilbyr alt av rørleggertjenester og underleveranser for at ditt nye kjøkken eller bad blir komplett og akkurat slik du ønsker det. Vi er gjerne med deg igjennom hele prosessen. Dersom du har behov og ønsker at vi er med fra starten av planleggingsfasen, så får du god rådgivning hele veien til kjøkkenet eller badet ditt er ferdig.

Vi kan bidra med god veiledning når det gjelder valg av produkter og ulike materialer.

Våre ansatte holder seg oppdatert innen det nyeste når det gjelder produktsortiment, og løsninger som er i tiden.

Vi i Christiania Rørleggerbedrift har lang erfaring med oppkobling av kjøkken.

Christiania Rørleggerbedrift AS
Christiania Rørleggerbedrift AS

Vi utfører følgende

  • fra-kobling av det gamle kjøkkenet, dvs. vann/ avløpsledninger, oppvaskmaskiner, varmvannsbereder, kaffemaskiner og kjøleskap med isbiter.
  • Omlegging av avløp og vann til nye posisjoner – f. eks hvis du vil flytte kummen.
  • Tilkobling av vann og avløp på det nye kjøkkenet, som også inkluderer oppvaskmaskiner, vaskemaskiner, varmtvannsberedere, kaffemaskiner og alt annet som har med vann og avløp å gjøre.
  • Installasjon av automatisk vannstoppeventil, ref. Krav i TEK. 10.

Vi gjør dette i samarbeid med elektrikere, snekkere, malermestere og flisleggere.

Vi har erfaring og kjennskap med kjøkken fra de fleste kjøkkenleverandører. Av kjente merker som vi jobber mye med kan vi nevne IKEA, Sigdal, HTH, Norema, EPOQ, Quick, Drømmekjøkken, Romerike Kjøkkensenter, De Lilla AS, På Millimeteren AS, LEfdal, Elkjøp og Crena.
IKEA Kjøkken + rørlegger = Sant
Mange leter etter rørlegger til å koble opp og montere sitt IKEA kjøkken. Og vi vet at mange rørlegger ikke ønsker å koble dette, av forskjellige grunner. Vi har i en årrekke koblet IKEA kjøkken, så dette er vi eksperter på. I og med at vi har strømlinjeformet kobling/ montering av kjøkken fra IKEA, vil du som kunde oppleve raskt levering akkurat slik du vil ha det.

Christiania Rørleggerbedrift Vest ble etablert i 2010 og er en del av Christiania Rørleggerbedrift som startet i 2005. Senere åpnet avdelingen Christiania Rørleggerbedrift Energi i 2017. Vi er miljøsertifiserte og har all den kompetansen som man har behov for i et rørleggerfirma. Hos oss skal du som kunde føle deg trygg, ivaretatt og vite at oppdraget blir utført av fagpersoner med høy kompetanse. Vi er en opplæringsbedrift, og på enkelte oppdrag har vi med oss lærlinger. En lærling vil alltid være i følge med en erfaren rørlegger.